Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2009 16:14 - Нов хит в денталната медицина
Автор: kocmo Категория: Други   
Прочетен: 5620 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.12.2009 17:11


Имате неподредени зъби
и в същото време не
харесвате брекети?
Това не е проблем – вече има нов хит в денталната медицина наречен Invisalign!

image

Какво е Инвизалайн

 

Системата Инвизалайн е алтернатива на брекетите, съвременно решение на често срещания проблем с неподредените зъби. Продукт е на усилията на стоматолозите Зиа Чищи и Келзи Уърт, която е носила класически брекети в гимназията и никак не ги е харесвала. През 1997г. двамата прилагат 3D графично компютърно изображение и създават метода Инвизалайн. Tехнологията помага за подреждане на зъбите в правилна позиция посредством невидими и изработени по поръчка апаратчета с вашата точна мярка. Днес това е най-лесният и приятен начин за постигане на желаната усмивка.

 

Как работи Инвизалайн

 

В началото на лечението, благодарение на прецизността на технологията предварително се планира резултата, който ще се постигне. Вие можете да видите това на филмче, с което се определя броя на шините, нобходими за вашето лечение. Това, че шините са прозрачни и практически незабележими, дава добър комфорт и самочувствие по време на лечението.

Ефективна ли е при всеки

 

Системата позволява корекция на вашата усмивка независимо от проблема, който имате, като в същото време влияе положително на вашето здраве. Така например, когато зъбите ви са един върху друг, това може да доведе до тяхното разрушаване, увеличаване на риска от проблеми с венците и намаляване на нормалната им функция. Обратната захапка пък може да попречи на нормалната функция на предните зъби или кътници, което води до износването им и болки в челюстта. Чрез коригиране на проблема с помощта на Инвизалайн и вашия ортодонт, вие ще намалите този риск и ще се радвате на добре подредени зъби.

 

Пречи ли в ежедневието ви

 

Тъй като Инвизалайн са почти невидими, шансовете са никой да не забележи, че нещо се е променило, докато не получите вашата нова усмивка обаче. Можете да ги отстранявате, когато миете зъбите си, или по време на хранене или при важна делова среща. Просто бъдете себе си, тъй като няма да ви се наложи повече да криете усмивка си .

 

Системата Инвизалайн прави решението лесно, защото можете да сдобиете с чудесна усмивка без дори другите хора да забележат, че провеждате процедурата. Тя работи вече 10г. в САЩ. В България Д-р Мина Леви, възпитаничка на д-р Бил Дорфман, създателят на „Пълна промяна” представя системата и обучава специалистите как точно и прецизно да прилагат лечението. Възвърнете самочувствието си и се усмихнете широко на света с Инвизалайн!

източник: Списание КОСМО онлайн



Тагове:   нов,   медицина,   хит,


Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

Архив